Pratite nas:
Music: Georgia on my Mind - Harmonica&Piano
 • Tko smo mi?

  Od Freelacera do ozbiljne kompanije...

  Davne 1997 godine, rodila se ljubav prema nečemu što je kod nas bilo još sasvim novo i nepoznato. Ugledne svjetske kompanije uveliko su bile prisutne na internetu sa svojim Web Prezentacijama. Bio je to izazov. Tadašnji UTIC je tek započeo sa administriranje državne domene".ba".

  Detaljnije...

  Gdje smo mi?

  >>
  Adresa

  Gdje se nalazimo?


  Ibrakovića put 26
  72000 Zenica,
  Bosna i Hercegovina

  >>
  Telefon

  Kontakt Telefon


  Upišite
  +387 (61) 924 110
  +387 (61) 925 110

  >>
  Mail

  E-Mail


  admin@webbih.net

  Naš Tim

  Grafički Dizajner

  Ove mlade ljude će te uskoro detaljnije upoznati.

  Detaljnije...


  Podrška Korisnicima

  Ove mlade ljude će te uskoro detaljnije upoznati.

  Detaljnije...


  Web Dizajner

  Ove mlade ljude će te uskoro detaljnije upoznati.

  Detaljnije...

 • Usluge

  Web Dizajn - Klikom do uspjeha

  U današnjem poslovanju, sposobnost kompanije da prezentira svoje usluge i proizvode na Internetu rezultira mogućnošću ostvarivanja direktne komunikacije sa klijentima te lakšim pristupom potencijalnim kupcima. Mi svojim radom i znanjem smo spremni omogućiti mikro, malim i srednjim poduzećima kvalitetnu Web Prezentaciju te na taj način pospiještit njihov rad.

  Detaljnije...

  SEO MARKETING

  Search Engine Optimization ( skraćeno: SEO ) ili optimizacija web stranica za tražilice ili pretraživače je dio internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama na ključne riječi koje najviše odgovaraju sadržaju stranica. Cilj optimizacije je povećanje ciljane posjećenosti web stranica sa tražilica čime se i povećava broj kontakata ili direktna prodaja.

  Detaljnije...

  ODRŽAVANJE WEB STRANICA

  Održavanje web stranica je servis koji vam omogućuje kontrolu i zadržavanje sadržaja web stranice svježim. Održavanje Web stranica može pomoći da se poveća web promet drastično i privući više pozornosti na vaše web stranice. Nudimo jedinstveni sistem održavanja web stranica koji će Vas posticati za uređivanje i ažuriranje vaše web stranice veoma brzo.

  Detaljnije...

  ECOMMERCE - WEB TRGOVINA

  eCommerce je važan u razvoju online poslovanje, jer svatko ima proizvod koji je tražen već vodi svoje poslovanje online. Imali šta bolje za posao da se transakcije vrše non-stop čak i kad niste online ili spavate! Elektroničko poslovanje je vrsta poslovne transakcije koja uključuje kupnju robe preko Interneta.

  Detaljnije...

  Nudimo Vam

  • Web Dizaj - idejna riješenja za Vaše poslovanje,
  • Održavanje Web stranica
  • SEO Optimizaciju
  • Izradu Web Trgovina
 • Solucije

  Web START Paket

  U Start paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni!

  Detaljnije...
  Web MEDIUM Paket

  U Medium paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni! Ovaj paket ekslicitno je namjenjen prmociji Vaše tvrtke / kompanije, odnosno promociji Vaših poslova, usluga isl.

  Detaljnije...
  Web MAXIMUM Paket

  U Medium paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni!

  Detaljnije...
  Web Trgovina

  Online shopping ili po domaće Online kupovina je proces u kojemu kupci kupuju usluge i proizvode direktno od trgovca u realnom vremenu putem Interneta.

  Detaljnije...
  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija je metoda prilagođavanja stranica za internet tražilice. SEO optimizacija koju nudi naš tim je kvalitetna i pouzdana, u šta su se naši klijenti uvjerili.

  Detaljnije...
  Održavanje

  Održavanje web stranica je servis koji vam omogućuje kontrolu i zadržavanje sadržaja web stranice svježim. Održavanje Web stranica može pomoći da se poveća web promet drastično i privući više pozornosti na vaše web stranice.

  Detaljnije...

  Posebna Ponuda

  Nevladine Organizacije, Humanitarne Organizacije, Sportska Udruženja, Organizacije za zaštitu prava djece...

  Za sve nevladine, humanitarne organizacije, mlada sportska udruženja, organizacije koje se bave zaštitom prava djece, idejna riješenja i Web Prezentacije radimo potpuno besplatno.

 • Naši Projekti & Partneri u BiH i Austriji

  NINC Web Design Studio - Austrija

  Materinska kompanija na prvom mjestu :)

  WebBiH.net Inc. Design Studio - BiH

  Malim koracima naprijed :)

  Defero - BiH

  Defero je mlada marketinška kompanija koja pruža telekomunikacijske usluge na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine korištenjem savremenih tehnologija, uz poštivanje međunarodnih i domaćih standarda, propisa i normi, a u cilju razvoja informatičkog društva.

  Bluestar - BiH

  Projekat u razvoju...

  Steffel - Austrija

  Kuća mode Beč.

  Webtec - Austrija

  Proizvodnja hidrauličnih systema

  Kollektiv - Austrija

  Natprirodne pojave cccc ;)

  Musa - Austria

  Državni muzej Austrije

  ZE Taxi

  Udruženje Taxista Zenica

 • Gdje se nalazimo

  WebBiH.net Inc. Studio.

  Ibrakovića put 26,
  72000 Zenica, Bosan i Hercegovina.
  GsM: +387 (61) 924 110
  GsM: +387 (61) 925 110
  E-mail: admin@webbih.net

  Hvala za Vaš kontakt

  Vaša poruka je uspješno poslana!

  Očekujte naš skori odgovor...

  Administracija!

 • Gdje se nalazimo

  WebBiH.net Studio Inc.

  Ibrakovića put 26,
  72000 Zenica, Bosan i Hercegovina.
  GsM: +387 (61) 924 110
  GsM: +387 (61) 925 110
  E-mail: admin@webbih.net

  Izvještaj o slanju Zahtjeva

  Vaš zahtjev za ponudom je uspješno poslana te će biti razmotren u najskorije vrijeme.

  Očekujte naš odgovor...

  Administracija!

 • Gdje se nalazimo

  WebBiH.net Inc. Studio.

  Ibrakovića put 26,
  72000 Zenica, Bosan i Hercegovina.
  GsM: +387 (61) 924 110
  GsM: +387 (61) 925 110
  E-mail: admin@webbih.net

  Kontaktirajte nas

 • Uvjeti Korištenja & Privatnost

  Copyright

  Cjelokupan materijal na Portalu www.webbih.net je zašticen autorskim pravom. Ekskluzivni nosilac autorskog prava na Portalu www.webbih.net je WebBiH Inc.(od momenta objavljivanja i u svim narednim godinama određenm Zakonom) ukoliko sam nosilac prava licno ne dozvoli drugacije i ukoliko to nije drugacije naznaceno na stranama Portala www.webbih.net.
  Podržavamo linkovanje ka našim člancima i dokumentima.
  Možemo Vam dati i odobrenje da postavite cijeli ili dio članka ili dokumenta na svoju Web stranu. U vezi sa tim, molimo Vas da nas kontaktirate na admin@webbih.net.
  Pristup Portalu www.webbih.net i njegovim servisima je omogućen svim korisnicima Interneta, uz odgovarajuča ograničenja. Korištenjem Portala www.webbih.net korisnik automatski prihvata i uslove za njegovo korištenje.
  Korisnici Interneta mogu slobodno da koriste Portal www.webbih.net i njegove servise u okviru dobijenih privilegija podrazumevajuči odsustvo zloupotrebe i bilo koje vrste hakerskih (Hacking) aktivnosti kao što su: pristup nedozvoljenim dijelovima Portala, korištenje Online formi za upit na bilo koji drugi način i sa bilo kojim drugim namjerama, osim naznačenih, nasilno mijenjanje sadržaja, nasilan pristup nepovezanim (nelinkovanim) djelovima Portala i slično…
  Prilikom osmišljavanja materijala i servisa na Portalu www.webbih.net dali smo maksimum da informacije i servisi budu jasni, korisni, djelotvorni i upotrebljivi za korisnika.
  Tačnost svih navoda koji se pominju na Portalu www.webbih.net je provjerena uz našu maksimalnu pažnju. U slučaju da korisnik primjeti navod za koji ima razloga da misli da nije tačan, pozvan je da nam to prijavi putem direktnog kontakta: elektronskom poštom, telefonom, faksom ili ličnim dolaskom u kancelarije.
  Upotreba materijala i servisa sa Portala www.webbih.net svodi se na ličnu odgovornost korisnika. Korisnik se slaže da će razumno ili uz direktne savjete profesionalaca primenjivati informacije sa Portala www.webbih.net, i da će bilo koji ostvareni rezultat kao posljedicu aktivnosti korištenja Portala www.webbih.net i njegovih servisa biti na ličnu odgovornost i zaslugu korisnika.
  Uvjeti Korištenja U daljnjem tekstu pojašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci koje je korisnik dostavio putem obrasca za prijavu.
  Ukoliko se ne slažete sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavljate svoje podatke na ovom webu. Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostaviti kontakt s korisnikom kako bi se međusobno informirali o aktivnostima koje radimo. Sve dostavljene podatke od korisnika smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocije o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Korisnik je suglasan da mu na periodičnoj bazi šaljemo infomacije o našim aktivnostima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Ni u kojem slučaju nečemo dostaviti, niti razotkriti podatke korisnika trečim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Bosne i Hercegovine, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. Mi redovno dajemo korisnicima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogučnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

 • Zahtjev za Ponudom

  Podaci naručioca

  Opšti podaci o zahtjevu • Tko smo mi?

  WEBBIH.NET KROZ VRIJEME

  Davne 1997 godine, rodila se ljubav prema nečemu što je kod nas bilo još sasvim novo i nepoznato. Ugledne svjetske kompanije uveliko su bile prisutne na internetu sa svojim Web Prezentacijama. Bio je to izazov. Tadašnji UTIC je tek započeo sa administriranje državne domene".ba". Tada nismo postojali MI, postojalo je samo zanimanje jednog lica za to nešto novo! Istraživanje po Internetu je uveliko doprinijelo prvom samostalnom "Projektu" u koliko se to danas može nazvati PROJEKTOM.
  Da ne gubimo vrijeme;
  - 1997 - Prvi samostalni "Projekat" - HTML, (Privatna Web Prezentacija),
  - 1998 - Ljubavi je ostalo, ali u 1998 godini nije urađen niti jedan projekat,
  - 1999 - Urađeno je niz malih i jednostavnih projekata - HTML i PHP,
  - 2000 - Kako informatička pismenost na ovo područje dolazi isuviše sporo, to se odlučujemo za izlazak na ino tržište, i uz pomoć prijetelja, posebno Philippa Hummera utemeljujemo Web Design Studio NINC u Austriji,
  - 2000 - 2014 NINC Design Studio djeluje isključivo na području Austrije, Italije, Švedske, Njemačke.
  - 2014 - Evo nas u ponovnom pokušaju da nađemo svoje mjesto pod našim Bosanskim nebom. Hočemo li uspjeti, zavisi i od Vas.

  NAŠ TIM U bIh

  Imamo želju da NAŠ BOSANSKI TIM čim prije započne samostalni rad i da iziđe iz sjene svoje majke iz Austrije, te u tom smislu obilno radimo ne edukaciji mladih, nezaposlenih kadrova u Bosni i Hercegovini. Očekivanja su nam na početku skromna, jednostavno se predstaviti BiH tržištu sa malim i srednjim projektima, pridobiti pažnju svojim trudom i zalaganjem. Stoga, za sada naš tim do zvanične registracije pravnog subjekta ostaje anoniman, što ne znači da ti mladi ljudi ne izvršavaju svoje zadatke uredno i na vrijeme.


  Šta radimo?

  Kako bi svojim klijentima omogućili potpunu autonomnost prilikom ažuriranja sadržaja web stranica, koristimo Content Management sistem, koji je dostigao već 1.x stabilnu verziju. Ista donosi veću fleksibilnost, brži način rada, te prijateljsko okruženje. Sistem je sada u potpunosti moguće prilagoditi na bilo koju bazu podataka.

  Content Management System (CMS)
  CMS je programirana aplikacija koja omogućava npr. unos, editiranje ili brisanje sadržaja od strane korisnika ili vlasnika stranica bez naprednog poznavanja programerskih jezika. CMS aplikacije su trenutno najpopularniji i najkvalitetniji izbor pri izradi web stranica jer omogućavaju redovito i brzo osvježavanje sadržaja na stranicama.

  Prednosti sistema
  Rad sa sistemom u potpunosti je pojednostavljen i prilagođen dobro nam poznatom radnom okruženju kojeg susrećemo u većini tekst procesora. CMS-om je uspješno zaobiđen problem nedovoljne ažurnosti web stranica, s obzirom da uloga webmastera postaje manje značajna. Ovime učestalost obnavljanja stranica ovisi prvenstveno o Vama. U sistem je ugrađena i komponenta za administraciju korisnika sistema, što omogućuje da stranice održava više od jedne osobe, s mogućnošću definiranja točnog sadržaja kojem korisnik sistema može pristupiti. Sistem podržava i mogućnost “offline” rada i potom prijenos na web server po potrebi.

  Preduslovi CMS-a
  Za rad sa sistemom dovoljan je samo pretraživač web stranica putem kojeg se odvijaju sve daljnje radnje. Prednost ovog jest mogućnost pristupa sistemu iz bilo kojeg dijela svijeta, a s tim u svezi i izmjena sadržaja stranica u bilo kojem trenutku. Dovoljan je samo priključak na Internet. Idealno je rješenje za velike projekte kao što su web portali, trgovine …

  Administracijsko okruženje
  Programirano i šifrom zaštićeno administracijsko okruženje omogućava Vam razne mogućnosti editiranja i kreiranja željenog sadržaja. Također možete uređivati tekst sa nekim osnovnim funkcija, npr. naslov (u unaprijed definiranoj boji), podnaslov (u unaprijed definiranoj boji), bold teksta, novi paragraf, ubacivanje linka, ubacivanje i upload slika te ostale potrebne funkcije.

  Korisničko okruženje
  Kao što je Vama omogućeno osvježavanje sadržaja putem administracijskog okruženja tako možete omogučiti npr. registraciju posjetitelja na Vašim stranicama sa mogućnost unosa npr. komentara na određene članke ili pisanje članaka. Time Vaše stranice dobivaju na dinamici te postaju zanimljivije.

 • Solucije

  WEB START PAKET

  Predstavite se na Internetu
  U Start paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni!

  Sadržaj Strar Paketa:

  Domena: registracija domene u trajanju od godinu dana,
  Hosting: Hosting Start paket (1Gb Disk Space, 35Gb mjesečnog Bandwitha-prometa, neograničen broj MSQL baza, email adresa, cPanel 11 Pro),
  Web dizajn: Gotovi predložak (Template),
  Priprema materijala: Vaši materijali (tekstovi, slike…)

  Sadržaj web stranice:

  do 5 stavki menija, slider, rotacija slika, kontakt forma, Google Maps s navigacijom.
  Napredni web sistemi: WordPress CMS za samostalno ažuriranje sadržaja,
  Web promocija & SEO: prijava na Google tražilicu.
  Zatražite Ponudu

  WEB MEDIUM PAKET

  Promovirajte svoje poslovanje
  U Medium paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni! Ovaj paket ekslicitno je namjenjen prmociji Vaše tvrtke / kompanije, odnosno promociji Vaših poslova, usluga isl.

  Sadržaj Medium Paketa:

  Domena: registracija domene u trajanju od godinu dana,
  Hosting: Hosting Medium paket (3Gb Disk Space, 100Gb mjesečnog Bandwitha-prometa, neograničen broj MSQL baza, email adresa, cPanel 11 Pro),
  Web dizajn: Gotovi predložak (Template),
  Priprema materijala: Vaši materijali (tekstovi, slike…)

  Sadržaj web stranice:

  do 10 stavki menija, slider, rotacija slika,
  kontakt forma, Dodatak za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama, Ankete, Članci i Novosti, Katalozi proizvoda isl.,
  Google Maps s navigacijom, + 2 dodatna jezika.
  Napredni web sistemi: WordPress CMS za samostalno ažuriranje sadržaja,
  Web promocija & SEO: prijava na Google tražilicu i Google Maps, prijava u 3 Web Direktorijuma.
  Zatražite Ponudu

  WEB MAXIMUM PAKET

  Moderan Web Portal
  U Medium paketu Vam nudimo vrhunsku kvalitetu (WordPress CMS – trenutno najmočniji sistem za upravljanje sadržajem) i moderan web dizajn po extra povoljnoj cijeni!

  Sadržaj Medium Paketa:

  Domena: registracija domene u trajanju od godinu dana,
  Hosting: Hosting Maximum paket (2Gb Disk Space, 70Gb mjesečnog Bandwitha-prometa, neograničen broj MSQL baza, email adresa, cPanel 11 Pro),
  Web dizajn: Gotovi predložak (Template),
  Priprema materijala: Vaši materijali (tekstovi, slike…)

  Sadržaj web stranice:

  do 10 stavki menija, slider, rotacija slika, kontakt forma,
  Dodatak za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama,
  Google Maps sa navigacijom,
  + 2 dodatna jezika.
  Napredni web sistemi: WordPress CMS za samostalno ažuriranje sadržaja,
  Web promocija & SEO: prijava na Google tražilicu i Google Maps.
  Zatražite Ponudu

  WEB TRGOVINA

  Online Poslovanje
  Možemo vam pomoći da razumijete važnost posjedovanja online trgovine. Izrađujemo prilagođene web stranice eCommerce i uvodimo inovativna rješenja koja će vam pomoći da proširite vaše poslovanje i impresionirate svoje kupce / klijente. Kroz naša pristupačna eCommerce web rješenja - možete osnovati naprednu komunikaciju i pouzdan odnos sa svojim klijentima. ECommerce web stranice su potpuno sposobne za obavljanje poslovnih transakcije 24/7 i prevazilaženje zemljopisne granice. Vaše online trgovina radi čak i kada se opuštate ili spavate.
  Ako vam treba sigurna i pouzdana eCommerce/web shop platforma mi smo tu da vam je postavimo i pustimo u rad. Izrađujemo interaktivne web stranice koje su u stanju činiti bilo koju vrstu elektronske transakcije. Nudimo eCommerce rješenja na web stranici koja će omogućiti da dođete do više potrošača i izgradnju pouzdanog odnos sa klijentima. Naš cilj je da dostavimo najviše inovativnih rješenja za Vaše poslovanje i na taj način pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva. Znamo da svaka firma/kompanija je razlicita i zato mi nudimo prilagođene i jedinstvene dizajnirane eCommerce web stranice.


  Zatražite Ponudu SEO Optimizacija

  SEO Marketing
  SEO (Search engine optimisation) ili optimizacija internetskih stranica je dio internet marketing procesa sa ciljem poboljšanja položaja internetske stranice u tražilicama. Zajedno sa drugim marketinškim internet disciplinama SEO spada pod SEM-a (Search engine marketing) koji je često povezan sa plaćenim oglašavanjem. Internetske stranice koje se pojavljuju na višim položajima u internetskim tražilicama ostvaruju češće posjete i, kao rezultat toga, ostvaruju veći promet i dobit.
  Ono po čemu se razlikujemo od ostalih SEO tvrtki je jedinstvena metoda odabira ključnih riječi kroz podršku vlastitih alata i programskih rješenja koja su dostupna samo našim klijentima. Sa neuporedivim sposobnostima istraživanja naš tim dostavlja poslovna rješenja i ideje koje će zadovoljiti kako male obrte tako i velike tvrtke. Naš strateški savjet optimizacije stranica je usmjeren prema maksimalnom utjecaju / najbržim aktivnostima koji donose odličan povrat ulaganja. Potražnja za našim uslugama je uvijek visoka, a sada su naše SEO usluge dostupne i BiH tvrtkama.
  Zatražite Ponudu

  Održavanje

  Funkcionalnost na prvom mjestu
  Održavanje web stranica je servis koji vam omogućuje kontrolu i zadržavanje sadržaja web stranice svježim. Održavanje Web stranica može pomoći da se poveća web promet drastično i privući više pozornosti na vaše web stranice. Nudimo jedinstveni sistem održavanja web stranica koji će Vas posticati za uređivanje i ažuriranje vaše web stranice veoma brzo. Osim toga, pružamo uslugu koja će vam pomoći kontrolirati vaše postojeće web stranice ili izgraditi potpuno novu web stranicu i održavanje sistema. Nudimo nekoliko paketa održavanja prema Vašim zahtjevima i potrebama.

  AŽURIRANJE VASE WEB STRANICE NA REDOVNOJ OSNOVI
  Vaš sadržaj je najvažniji dio vaše web stranice. Sada, s našim usluga održavanje sadržaja će biti na redovnoj osnovi. Dodavanje, brisanje, uređivanje, posebne ponude, novih proizvoda, cijene ili predstavljanje novih usluga. Postoje beskrajne mogućnosti.

  VANREDNE (HITNE) INTERVENCIJE
  Mi koristimo najsavremeniju tehnologiju za praćenje i održavanje web stranica. Prema tome napravit ćemo i prilagodbe kako bi unaprijedili sposobnosti i funkcionalnost Vaše web stranice. Nudimo inovativna rješenja u području praćenja i održavanja koji će poboljšati izvedbu Vaše web lokacije.

  REORGANIZACINA (REDIZAJN) WEB STRANICA
  Mi analiziramo Vaše web stranice čime se osigurava statistika za potrebne promjene kako bi poboljšali promet vaše web stranice. Reorganizacija web stranica može pomoći pozicioniranju vaše web stranice na tražilicama i povećati vidljivost samih web stranica.
  Zatražite Ponudu